Small

Het is zover. Met een kop vol ideeën ga je aan de slag met het creëren van dat heerlijke kamertje voor jouw kind. Misschien weet je niet waar je moet beginnen, of vind je zoveel leuk dat je niet tot een samenhangend geheel komt waardoor het kamertje niet helemaal wordt wat je ervan gehoopt had.

Met dit advies help ik je (weer) op weg! Ik luister naar wat jouw wensen zijn en kijk naar wat het kamertje nodig heeft. Dan maak ik een moodboard, geef ik je advies over behang of muurverf en stel ik een lijst samen met handige shoplinkjes voor alle accessoires die ik adviseer.

Dit advies bestaat uit:
- Een half uur videobellen om jouw wensen in beeld te brengen;
- Een advies voor verfkleuren, behang en accessoires. Dit advies werk ik uit tot een digitaal moodboard en shoppinglijst met handige links;
- Een half uur videobellen om het ontwerp toe te lichten en tips te delen. 

€145,- INCL. BTWIk wil nu een afspraak maken!

Heb je vragen of wil je direct een kinderkameradvies boeken? Neem dan contact op via onderstaande button!

Large

Ben je zwanger en ga je aan de slag met de babykamer voor jouw kleintje? Of is jouw baby niet zo klein meer en echt toe aan een peuterkamer waar hij lekker kan spelen? Of wil je graag een kamer waar zowel je tiener als jijzelf gelukkig van wordt? Met het advies Large werk ik een compleet ontwerp uit voor jullie droomkamer.

Ik luister naar wat jouw wensen zijn en kijk naar wat het kamertje nodig heeft. Dan maak ik een moodboard, geef ik je advies over behang of muurverf , meubels en accessoires en doe ik een voorstel voor een indeling van de kamer. Daarnaast stel ik een lijst samen met handige shoplinkjes voor alle meubeltjes en accessoires die ik adviseer.

Dit advies bestaat uit:
- Een uur videobellen om jouw wensen in beeld te brengen;
- Een advies voor indeling, verfkleuren, behang (en eventueel vloer- en raambekleding), verlichting, meubeltjes en accessoires. Dit advies werk ik uit tot een digitaal moodboard en shoppinglijst met handige links naar alle meubeltjes en accessoires die ik adviseer;
- Een uur videobellen om het ontwerp toe te lichten en tips te delen. 

VANAF €350,- INCL. BTW